CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 10

:: akhirnya...tammat ::

alhamudlillah
akhirnya habis jugak final exam untuk semester ni
1 semester left...then I boleh konvo..yeay!

as previous post... my exam scheduled on 8.10 and 9.10
everything are doing not so bad

exam hari sabtu..memang kaw kaw lah jawab ntah ape2 ntah kannn
sape suh study tak habis??? cer citer cer citer....

hari sabtu lepas exam aku dan fahyim serta kakak ku pergi KLCC

*time amik ibu dekat kelas, nak g KLCC*

jalan2 buang masa... tak sedar diri lagi ni ahad exam kannn...SPSS pun x siap lagi kannn....
aku pun menerai sila cari dlm kamus DBP..confirm takdak baby carrier yang dikirim dari zana...baby bjorn...idaman kalbu...
bukan main lagi fahyim
sampai tertido tido dia... actually memang time dia tido pun..tak taula benda tu selesa ke idak kannn


*fahyim dan baby bjorn nye*

lepas makan...g kinokuniya...kami pun pulang
jalan jem..so ada can aku nak tido...zasss...nasib fahyim tak terhantuk kat pintu
mana idaknya...dia tido dalam pangkuan aku
aku plak bantai tido kan...hahaha

balik rumah...rehat2...
malam dari 1130malam sehingga la keesokkan paginya aku pulun buat SPSS
owh SPSS...sampai menangis tensen aku buat
si fahyim boleh plak dia bangun kan.... (sila sambung baca di bolg fahyim)

saje je kan suruh korang baca dua2 blog...bijak bijak

1 tukang komen:

Areda said...

alhai geramnyerr tengok pp dy....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...