CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 18

:: my son turn to 5 month ::

assalamualaikum.
akhirnya dapat jugak aku curi-curi masa dekat office oppss mengupdate blog.
minggu lepas tak berkesempatan.
walhal banyak benda nak ditulis ditaip.

13 oktober 2011 genap anak kesayangan ku, Fahyim berusia 5 bulan.
sekelipan mata sahaja dah 5 bulan.
dan sepatutnya fahyim kena inject, tapi dia demam plak.bila tak jadi inject, terpaksa nurse bagi tarikh 2 minggu akan datang - 27.10.2011 dan sekaligus menyebabkan injection seterusnya delay.
nak inject pun ada delay2 bagai.

lepas pergi klinik, sekali dengan mama adeeb, kami pergi ke rumah wan adeeb di taman satria.
tengok newborn kak majie...and it's a BOY.
nampaknye ain jelah puteri hati embah & atok wan nye.
habislahhhhh!!!!

lepas pergi tengok baby, kami pergi kedai mak + abah di taman tuanku jaafar.
uminas enterprise. macam2 ado. mandian hidroterapi, homestay & tempahan baju kurung.
lepak2 sampai pukul 3 petang. semua tido kecuali aku.
pi mandi bubble lagi masyuk.

lepas tu kami pergi ke giant senawang.
makan kfc yg menyebabkan fahyim gatal2 dan jalan2 cuci mata.
hajat mencari DAHSYATNYA DOA IBU tidak kesampaian.
asyik takdo je camno?


6 tukang komen:

~YUN~ said...

hi mummy fahyim!mummy rayyan singgah cni!happy 5 months fahyim! =)

NORFARAH NADIA said...

rupanya birthday fahyim sama ngan birthday nadia! hahahahaha... bagos!

fairiz ❤ ashnani = fahyim said...

Yun...thanks!

(ibu fahyim off-blog jap..br bukak..adehhh)

fairiz ❤ ashnani = fahyim said...

Norfarah Nadia...

jadinya....

tiap2 tahun la akk kena ingat birthday ko la kann...hiks...ko pun kena igt birthday fahyim...weee...lama lagi ke kat sana?

NORFARAH NADIA said...

ha ha tau takpe.. bagus2.. master habis bulan 8 2012 insyaAllah.. lepas tu InsyaAllah kalau takde aral, sambung PhD lagi 3 tahun. Macam lama je . hhaha

fairiz ❤ ashnani = fahyim said...

takpe...selagi ada passion nak belajar...teruskan...habiskan terus :-)

*belajar rajin2 ye Dr. Nadia to be*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...